پاسخ: راه حل مشکل "Display driver stopped responding and has recovered"
لینک مشکل دارد ؟
من یه گرافیگ 7770 دارم یهو تصویر رفت و الان که سیستم روشن میکنم چراغ مانتیور سبز میشه و مانتیور بالا نمیاد دیگه ولی اسپیکر رونشنه میره تو ویندوز سییستم
نقل قول:
لینک مشکل دارد ؟
من یه گرافیگ 7770 دارم یهو تصویر رفت و الان که سیستم روشن میکنم چراغ مانتیور سبز میشه و مانتیور بالا نمیاد دیگه ولی اسپیکر رونشنه میره تو ویندوز سییستم
ایراد شما فرق داره با این مورد تاپیک .
- - - Updated - - -
نقل قول:
لینک مشکل دارد ؟
نقل قول:
- - - Updated - - -
میشه راهنمایی کنید؟
باید تاپیک بزنید . ولی کارت را در بیارید پایه های کارت رو با پاک کن تمیز کنید . اگر با مبدل به مونیتور وصل کردید با یک مبدل دیگه تست بگیرید .
نقل قول:
باید تاپیک بزنید . ولی کارت را در بیارید پایه های کارت رو با پاک کن تمیز کنید . اگر با مبدل به مونیتور وصل کردید با یک مبدل دیگه تست بگیرید .
چشم تمام این کارها رو کردم گرافیگ فن هاش میچرخه ولی خیلی سرده
سلام خسته نباشید.
منم همین مشکل رو دارم و این لینکی که گفتیدو وارد شدم اما نمیدونم کدومشو بگیرم اخه زیادن .
نقل قول:
سلام خسته نباشید.
منم همین مشکل رو دارم و این لینکی که گفتیدو وارد شدم اما نمیدونم کدومشو بگیرم اخه زیادن .
این fix it رو خود مایکروسافت بازنشسته کرده . باید به صورت دستی فیکسش کن
Click Start, type regedit in the Search box, and then double-click regedit.exe from the results above. If you are prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.
Browse to and then click the following registry subkey:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\GraphicsDrivers
On the Edit menu, click New, and then select the following registry value from the drop-down menu specific to your version of Windows (32 bit, or 64 bit):
For 32 bit Windows
Select DWORD (32-bit) value.
Type TdrDelay as the Name and click Enter.
Double-click TdrDelay and add 8 for the Value data and click OK.
For 64 bit Windows
Select QWORD (64-bit) value.
Type TdrDelay as the Name and click Enter.
Double-click TdrDelay and add 8 for the Value data and clickOK.
سلام بر همه من Lenovo z5170دارم میخواستم بدونم ارور display...رو باید چیکارکرد من گارانتی هم بردم هیچ مشکلی نداشت ویندوزم عوض کردم
نقل قول:
سلام بر همه من Lenovo z5170دارم میخواستم بدونم ارور display...رو باید چیکارکرد من گارانتی هم بردم هیچ مشکلی نداشت ویندوزم عوض کردم
برای مشکلتون تاپیک بزنید .
سلام دوستان من یه گرافیک نسل جدید گرفتم asus strix rog rx 560 ولی در حال حاضر مانیتورم از این جعبه ای هاست
می خواستم بدون تبدیلی چیزی وجود داره که بتونم از کارت گرافیک جدید تصویر بگیرم رو این مانیتور ؟